Primavera

Primavera

Arriba la primavera, època on la Natura es desperta i tot comença a prendre una gama de colors molt més amplia.

el despertar de la terra

A la majoria de civilitzacions, el despertar de la terra era associat a un nou any, la terra desperta/neix i a l’hivern dorm/mora, podem trobar infinitats de mites antics que atribueixen aquest fet a deïtats varies, pot ser el més conegut és el de Persèfone filla de Demèter, deessa de l’agricultura, que viu mig any amb Hades, el deu dels morts, i mig any amb la seva mare; és en aquest moment que tot torna a néixer.

El zodíac

En el zodíac també podem comprovar que l’any s’inicia amb Àries que comença el 21 de març, el mateix dia que encetem la primavera.

Però el més important és que és l’època de l’any on la majoria de flors estan a la seva plenitud, per tant és la millor època per a tots aquells a qui ens agrada tenir un jardí, terrassa, balcó o qualsevol recó de la casa adornat amb aromes i colors naturals, de començar a triar.

Grocs, blaus, taronges, vermells, blancs, tots els colors els podem trobar en les flors de la primavera. Pots passar per la botiga i si no saps quina és la idònia per tu, nosaltres et podem aconsellar. Aprofita el moment en que la primavera esta encara a la porta per poder engalanar els teus espais preferits i poder donar una energia i un ambient nou a casa teva, i si és per regalar, la gama de rams i composicions per fer és enorme.

La comunicació a través de les plantes

La comunicació a través de les plantes és tot un món, amb flors no sols regalem bellesa, sinó que regalem sentiments, comuniquem sense paraules, amb una eina que la Natura ens ofereix i que nosaltres li hem donat molts significats.

Regala bellesa i sentiments, regala flors.

primavera

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat