Spathiphyllum

Spathiphyllum

La spathiphyllum és una planta de la família de les aràcies.

Noms comuns.

La spathiphyllum és més coneguda com espatifilo, o amb els noms comuns de bressol de Moisès, flor de la pau, lliri de la pau, bandera blanca o vela de vent.

Es tracta d’una planta herbàcia amb flors i fulles grans. Les flors poden ser de color verd, groc o majoritàriament blanc.

Floreix durant tot l’any.

La Spathiphyllum és una planta d’interior i floreix durant tot l’any.

Com a moltes plantes, el sol directe li pot cremar les fulles o que agafin un color groguenc, però si vol que li toqui la llum. Quanta més llum, més flors ens regalarà.

Al ser una planta originaria de clima tropical, la spathiphyllum, necessita humitat. Més en èpoques de calor, reduint el rec a l’hivern.

Quan la flor comença a pansir-se, és convenient tallar-la de la planta al igual que retirarem les fulles a mida que es van assecant. Com sempre, tots els detalls us els donarem a la botiga.

L’espatifilio és una de les plantes que produeix més oxigen.

Com a planta decorativa, la spathiphyllum és molt usada perquè la flor blanca sobre el fons verd de les fulles li dona un aire molt elegant i ornamental. A part del seu gran valor estètic, amb el seu toc de distinció, l’espatifilio és una de les plantes que produeix més oxigen, per tant molt recomanable per tenir dins de casa perquè ens netejarà l’aire transformant el diòxid de carboni en oxigen i ajudarà a purificar-lo dels contaminants que s’acumulen.

Les plantes són aquelles aliades silencioses que ens aporten en la majoria de casos beneficis físics i mentals, sols cal conèixer-les i deixar-nos seduir per la seva bellesa, fent d’elles un complement perfecte per la decoració de les nostres llars i triant bé les que ens convenen més per cada racó.

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat