Àries i la Tulipa

Àries i la Tulipa.

Ha començat la primavera, la terra es desperta i comença a mostrar-nos la bellesa amb la màgia de la Natura. L’any astrològic comença de nou i amb tota la seva força ho fa el signe més emprenedors de tots, Àries. Apassionat, emprenedor, entusiasta, el millor dels líders amb esperit aventurer i amb una gran fortalesa física que arranca amb una força com la del foc naixent que amb les seves espurnes pot provocar un gran incendi o tornar a la tranquil·litat de la brasa.

Àries, com tots els signes te varies flors que el representen, però aquest cop agafarem la tulipa per la seva varietat de color i per les ganes de primavera que tenim tots plegats i també per la força dels guerrers que marca la llegenda que li donen el nom a aquesta flor tan delicada. El nom de la planta ve de la paraula turbant, ja que la flor ens recorda aquesta exòtica peça de roba, de fet als exercits turcs, sembla ser que els anomenaven camps de tulipa per la semblança que tenien vistos de lluny per la forma i sobretot la varietat de color.

Aquesta sols és una de les llegendes, també diuen que la tulipa vermella va nàixer de la sang d’un príncep persa que enamorat d’una de les donzelles de palau, va saltar al vuit per un precipici quan li van fer creure, tot i ser mentida, que la seva estimada havia mort.

Però pot ser que al país que associem més amb la tulipa és Holanda. Els Països Baixos van entrar amb força amb el cultiu d’aquesta flor el s.XVII fins i tot es diu que el govern va haver d’intervenir per por d’una crisis financera per l’elevat preu que es pagava per els exemplars menys comuns.

En definitiva, Àries amb tota la seva força acompanyat de la tulipa, una flor també amb molt de caràcter.

Aries i la Tulipa

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat