dols

Confiï en Centrte de Jardineria ART TUPIARI per realitzar les mes belles creacions i ornaments personalitzats per honrar els seus difunts.

Roses, orquídies, erem, hortènsies, peònies … El nostre equip treballa exclusivament amb flors excepcionals per a garantir la qualitat de les seves composicions i complir les seves exigències.

Centres, Bouquets de dol, corones, cistelles ,, rams de mà, coixins … El Artesà l’acompanya en tota la decoració Floral dels obsequis dels seus afins. Escoltant els seus desitjos, crea a les nostres instal·lacions, composicions naturals, treballades, elegants, i delicades, per ajudar-los a oferir un últim homenatge a les persones que ens deixen.

Centre de Jardineria ART TUPIARI respon a totes les seves exigències, fins a les més peculiars. Creativitat, receptivitat, i perícia, són els pilars en què es recolza per imaginar composicions a mida, clàssiques, sòbries i subtils.

Centre de Jardineria ART TUPIARI els presta atenció i els acompanya en aquests moments de dol. Contacti amb ART TUPIARI per les seves cerimònies de comiat. Assegurem la màxima serietat i el màxim rigor en els lliuraments.

1-500x500 2-500x500

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat