Decoració floral per al cotxe de nuvis

Decoració floral per al cotxe de nuvis

Si vols decantar-te per un estil de decoració floral tens moltes opcions entre les que escollir. Aquest tipus de decoració està pensada per a aquelles noces més tradicionals, més formals. Vols conèixer el ventall de possibilitats per decorar el teu cotxe amb flors? Aquí les tens.

  • Col·locar un gran ram de flors al capó del cotxe. Una bonica elecció pot ser combinar l’estil de flors amb el qual va a lluir la núvia. No és recomanable, però, decantar-se per un ram de flors excessivament gran. Un ram de flors de mida mitjana és el més indicat.
  • Bouquet de flors. Continuem amb un estil de decoració floral delicada amb la següent proposta, col·locar elegants llaços de gasa amb un buquet de flors. La col·locació d’aquests elements s’ha de limitar únicament a les portes.Decoració floral per al cotxe de nuvis
    Rams de flors en parafangs i para-xocs. Una altra de les parts que mereixen ser tingudes en compte en la decoració del cotxe de nuvis és la part inferior. Una idea molt elegant és col·locar senzills rams de flors en els parafangs i els para-xocs.
  • Flors i llaços al sostre del cotxe. Si anteriorment ens hem ocupat de la part inferior del vehicle, ara et brindem una elegant idea per decorar la part superior. En aquest cas, et proposem decorar el sostre del cotxe amb flors combinades amb llaços. Aquests poden caure pels costats i la part davantera per a una major decoració.
  • Pètals de flors. Per finalitzar amb les idees de decoració floral per al cotxe de nuvis, et proposem posar estratègicament pètals de flors a terra i la safata del cotxe i aconseguir, per tant, una major vistositat.
Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat