Azalea

Azalea.

L’azalea és una planta originaria de les zones boscoses i humides d’alta muntanya, normalment si neixen lliures ho fan prop d’un corrent d’aigua i en llocs ombrívols, això vol dir que si les tenim a casa, les tindrem en un lloc on no hi toqui el sol directe i necessitarà rec abundós.

Són aptes per tenir-les plantades en torretes que podrem moure depenent de l’època de l’any.

Floreix a la primavera

L’azalea floreix a la primavera. Les seves flors imiten rams de campanes de pètals delicats, la majoria són de color vermell o blanc, tot i que abracen una gran varietat de colors rosats. Algunes varietats acumulen a la flor un nèctar molt dolç, però hem d’anar amb molt de compte perquè d’altres varietats són verinoses.

No ens cansarem de repetir-vos que mai ingeriu cap planta si no la coneixeu a la perfecció.

Flors són vistoses i acolorides.

Si hem dit que les seves flors són vistoses i acolorides, les seves fulles són verdes, agafant una tonalitat púrpura quan arriba l’hivern.

La comercialització de les azalees d’Àsia cap a Europa ve ja del s. VII, perquè els europeus van quedar encantats amb els bonsais i els jardins plens d’aquest arbust.

Simbologia.

A l’igual que moltes altres flors, l’azalea també te la seva simbologia:

A l’època victoriana s’entregaven les flors de l’azalea a les persones que havien de passar alguna proba difícil on la sort tingués un paper important.

Sobretot l’azalea és una ofrena especial a les mares i a les dones que ho han de ser. La dolçor del seu nèctar simbolitza el ventre de la mare i s’incloïa la flor en cartes per anunciar un embaràs o un naixement.

A l’actualitat, la gent posa l’azalea com a decoració en llars o llocs de treball perquè aquesta els propici sort, èxit i bona fortuna.

A la botiga us donarem tots els detalls de com cuidar-la perquè sigui una bona companya a la vostra llar.

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat