El llenguatge de les flors

El llenguatge de les flors.

El llenguatge de les flors és un llenguatge universal, en totes les cultures i tradicions regalar flors és molt més que un regal, el llenguatge de les flors  diu molt més. Ja des de que el temps és temps hem intentar agafar la forma més bella que ens dona la Natura per posar-la al nostre abast i poder gaudir-la una miqueta més. Pot ser també el fet de que sigui una cosa tan efímer i que la durada sigui tant curta ens fa desitjar-la encara més.

Que et regalen una cosa bonica et fa sentir especial i regalar flors és un símbol de tendresa, agraïment  i amor. Aquest present el fem a qui ens importa i quan el rebem ens sentim especials, és un obsequi que ens emociona.

La màgia de les flors

Si volem profunditzar més en la màgia de les flors, cada una d’elles te el seu significat i representen un sentiment al igual que el seu color, moltes vegades van lligades a una o algunes llegendes relacionades amb divinitats o personatges històrics o fins i tot tenen el seu propi conte, la seva pròpia història que hom ha utilitzat per entendre la seva bellesa.

Els sentits

Les flors ens poden inspirar els sentits, evidentment la vista és el que més ens crida seguit per l’olfacte, un altre sentit que hem volgut robar per fer-lo perdurar, ja a l’Època Medieval els alquimistes varen començar a cercar la manera de extreure aquesta essència embotellant-la per fer-ne perfums, el tercer dels sentits, el tacte, la seva fragilitat la converteix en quelcom tan delicat que fa que la vulguem acariciar i al fer-ho algunes d’elles ens donen una suavitat envellutada, d’altres un tacte més sedós, cada una amb el seu caràcter. També son utilitzades a la cuina per fer-ne plats amb un toc de distinció majoritàriament amb un gust delicat que marida amb d’altres productes i finalment, hi ha qui diu que algunes d’elles ens expliquen secrets si les apropem a la nostra orella.

Les flors diuen molt en un instant

Les flors diuen molt en un instant, cal que estiguem perceptius al seu missatge i rebre’l com cal.

el llenguatge de les flors.

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat