El llenguatge de les flors

El llenguatge de les flors és un llenguatge universal.

En totes les cultures i tradicions regalar flors és molt més que un regal, el llenguatge de les flors  diu molt més. Ja des de que el temps és temps hem intentar agafar la forma més bella que ens dona la Natura per posar-la al nostre abast i poder gaudir-la una miqueta més. Pot ser també el fet de que sigui una cosa tan efímer i que la durada sigui tant curta ens fa desitjar-la encara més.

Que et regalin una cosa bonica et fa sentir especial i regalar flors és un símbol de tendresa, agraïment  i amor. Aquest present el fem a qui ens importa i quan el rebem ens sentim especials és un obsequi que ens emociona.

 

Si volem profunditzar més en la màgia de les flors, cada una d’elles te el seu significat i representen un sentiment al igual que el seu color, moltes vegades van lligades a una o algunes llegendes relacionades amb algunes divinitats o personatges històrics o fins i tot tenen el seu propi conte, la seva pròpia història que hom ha utilitzat per entendre la seva bellesa.

Les flors ens poden inspirar els sentits, evidentment la vista és el que més ens crida, seguit per l’aroma, un altre sentit que hem volgut robar per fer-lo perdurar, ja a l’Època Medieval els alquimistes varen començar a cercar la manera de extreure aquesta essència embotellant-la per fer-ne perfums, el tercer dels sentits, el tacte, la seva fragilitat la converteix en quelcom tan delicat que fa que la vulguem acariciar i al fer-ho algunes d’elles ens donen una suavitat envellutada, d’altres un tacte més sedós, cada una amb el seu caràcter també son utilitzades a la cuina per fer-ne plats amb un toc de distinció majoritàriament amb un gust delicat que marida amb d’altres productes i finalment, hi ha qui diu que algunes d’elles ens expliquen secrets si les apropem a la nostra orella.

 

Les flors diuen molt en un instant, cal que estiguem perceptius al seu missatge i rebre’l com cal.

el llenguatge de les flors.

Àries i la Tulipa.El lenguaje de las flores es un lenguaje universal.

En todas las culturas y tradiciones regalar flores es mucho más que un regalo, El lenguaje de las flores dice mucho más. Ya desde que el tiempo es tiempo hemos intentado coger la forma más bella que nos da la Naturaleza para ponerla a nuestro alcance y poder disfrutarla un poco más. Puede ser también el hecho de que sea una cosa tan efímera y que duren poco nos hace desearla aún más.

Que te regalen una cosa bonita te hace sentir especial y regalar flores es un símbolo de ternura, agradecimiento y amor. Este presente lo hacemos a quien nos importa y cuando lo recibimos nos sentimos especiales, es un obsequio que nos emociona.

 

Si queremos profundizar más en la magia de las flores, cada una de ellas tiene su significado y representan un sentimiento al igual que su color, muchas veces van ligadas a una o algunas leyendas relacionadas con algunas divinidades o personajes históricos o incluso tienen su propio cuento, su propia historia que se ha utilizado para entender su belleza.

Las flores nos pueden inspirar los sentidos, evidentemente la vista es el que nos llama más la atención, seguido por el aroma, otro de los sentidos que le hemos querido robar para hacerlo perdurar, ya en la Época Medieval los alquimistas empezaron a buscar la manera de extraer esta esencia embotellándola para hacer perfumes, el tercer de los sentidos, el tacto, su fragilidad la convierte en algo tan delicado que hace que la queramos acariciar y al hacerlo algunas de ellas nos dan una suavidad aterciopelada, otras un tacto más sedoso, cada una con su carácter también son utilizadas en la cocina para hacer platos con un toque de distinción mayoritariamente de gusto delicado que marida con otros productos y finalmente, hay quien dice que algunas de ellas nos explican secretos si te las acercas al oído.

 

Las flores dicen muchas cosas en un instante, hace falta que estemos perceptivos a su mensaje y recibirlo como es debido.

variedades de flores

el lenguaje de las flores

Politica de Privacitat