El groc

El groc

Els colors de les flors.

Sempre ens agrada explicar-vos el significat de les plantes, les seves llegendes, els seus contes, les seves històries i sobretot el seu llenguatge. Regalar una flor te molts significats i a vegades amb el tipus de flor i amb el color podem dir una cosa o una altre o fins i tot crear un ambient concret.

Estem a febrer, tot i que el sol despunta i que el dia s’allarga, el fred encara és present i por ser ara és quan més de gust ens ve buscar el sol per reconfortar-nos una estona sota dels seus rajos que comencen a escalfar. Volem notar la sensació de calor i que el sol ens acaroni en aquesta època de l’any ens anima i ens treu un somriure, una sensació de ben estar i felicitat.

Flors grogues

Per començar a preparar l’arribada de la primavera i evocar el sol i la seva escalfor, us suggerim flors grogues. La mimosa per exemple és un dels primers arbres que treu la seva flor quan encara la majoria dormen i esclata amb el groc del sol, d’altres flors d’hivern també porten el seu color com alguns pensaments o les gerberes que les podem trobar durant tot l’any.

Un pessic de sol

Posar rams de flors grogues durant aquesta època pot donar-nos un esclat de positivitat als recons de casa, un petit pessic de sol, de llum i de color.

De les roses se’n podria parlar molt i molt, però en concret, les de color groc son representació clara de l’amistat aportant també llum, alegria i optimisme. Tot i que com totes les coses tenen un doble significat, en aquest cas no tant positiu. Se li atribueix a les flors, sobretot a les roses, d’aquest color una part no tant positiva, diuen que també representen la gelosia i l’enveja.

Surt ja de l’hivern i comença a posar rajos de sol escampats pels recons de casa teva.

 

Groc

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat