Acalypha reptants

Acalypha reptants

L’Acalypha reptants, és una planta de flor molt vistosa i que la seva floració és de maig a octubre aproximadament, li agrada el sol i la llum i que la reguin regularment.

La seva flor

La seva flor fa com uns ramets de colors des del carmí intens fins al rosa fosc dels gerds. S’utilitza molt en torretes penjades per guarnir els jardins, porxos o interiors amb molt de llum. Si tenim cura de anar traient les flors a mida que es van pansint, la floració de la planta ens durarà molts més dies.

Te molts noms populars

Per la forma de les seves flors, te molts noms populars depèn de la regió o país. Sempre us recomanem que per el seu bon manteniment passeu per la botiga on us explicarem com cuidar-la, però quelcom tant important és quan us comentem que hi ha plantes amb propietats medicinals, mai les utilitzeu si no les coneixeu bé. Avui us volem indicar especialment aquest fet, ja que un dels noms populars que se li dona a l’Acalypha és cua de gat.

Cua de gat

Com a cua de gat, hi ha d’altres plantes que també se les coneix popularment, una d’elles és la Sideritis Angustifòlia que si és una planta medicinal, a l’Acalypha hi ha llocs que la denominen així per la forma de les seves flors, però no és una planta medicinal, és ornamental.

Cua de guineu

També se la coneix com a cua de guineu i això també ens podria portar a confusió. Cua de guineu també es com s’anomenen altres plantes ornamentals com la Pennisetum Alopecuroides o la Ceratophyllum Denersum, aquesta última molt utilitzada per decorar aquaris perquè tembé oxigena l’aigua.

Xenilla

Un altre nom popular que se li dona a l’Acalypha reptants és Xenilla, ja que la seva flor també recorda aquest tipus de teixit de cordons formats per dos o més fils retorts l’un amb l’altre o lligats entre ells que retenen un gran nombre de fils de seda o llana tallada que li donen un aspecte de pelfa o eruga.

Sigui com sigui que la vulgueu anomenar, nosaltres us recomanem per guarnir els vostres racons una planta de floració llarga i vistosa.

Acalypha reptants

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat