Maig, mes de Maria

Maig, mes de Maria

Aquest mes és conegut com Maig, mes de Maria. És quan la primavera esta en tot el seu esplendor i les flors solen ser les protagonistes en tots els llocs considerats rellevants com per exemple els altars i a les verges, al llarg de totes les religions i tradicions se les ha coronat amb flors diverses.

Maig, dia de la mare

El primer diumenge de mes és el dia de la mare, un dia especial per agrair a aquella dona que ens ho ha donat tot i que a vegades no tenim ocasió de dir-li tot el que sentim per ella.

Sabem d’ella tot el que li agrada, quins son els seus gustos, si li agraden més les flors o les plantes per decorar els seus recons, quina es la seva planta o flor preferida, de quin color prefereix les roses i si d’una torreta en farà créixer un jardí o millor que li regalem un cactus de roba perquè no solen durar-li massa les plantes.

Mitologia

Per la mitologia grecoromana la primavera és l’època on Proserpina/Persèfone torna del submón per estar amb Demeter/Ceres, la seva mare i deessa de la terra i aquesta última fa néixer tots els fruits i flors amb l’alegria d’haver recuperat a la seva filla encara que sols sigui per la meitat de l’any. Una altre relació d’una mare i una filla que no porten bé la separació.

Celebracions

És un mes, el maig que gràcies al bon temps i a l’alegria de la naturalesa, son propicies les celebracions tals com batejos, comunions i casaments. El bon temps i el fet de que el dia sigui més llarg ens dona més ganes de compartir la nostra felicitat amb els més propers, però això si, és molt important que no hi falti aquell toc de bellesa en totes les coses, aquell complement que les flors saben donar tan bé amb discreció, elegància, aroma i distinció.

En això us podem ajudar.

 

maig, mes de Maria

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat