Pentas lanceolata

Pentas lanceolata

Estrella Egípcia

La Pentas lanceolata, coneguda també com a estrella de jardí o estrella Egípcia perquè les seves petites flors individuals de color rosa, vermell, lila o blanc que s’agrupen en ramets tenen forma d’estrella i és originaria d’Àfrica i Aràbia.

La Pentas laceolata s’utilitza com a planta ornamental tan en jardins com en torretes, però hem de tenir en compte que pel seu origen no suporten el fred i si les posem al sol trauran moltes més flors que no pas si està a l’ombra, floreix entre maig i octubre i a l’igual que moltes de les flors de les que parlem, si anem retirant les que ja estan pansides ajudarem que hi hagi molta més floració.

Atrau a les papallones

Si volem donar vida al nostre entorn exterior és una bona opció ja que atrau a les papallones i als colibrís que volen al seu voltant per assaborir-ne el seu nèctar, tot i que a casa nostre és més difícil que vingui els colibrís, missatgers dels deus, podem gaudir de la companyia de les papallones que amb la seva gama de colors a les ales poden completar el toc de màgia al nostre jardí, i com sabeu, son símbol de la bellesa, la joventut, l’amor i en molts països es creu que porten sort. Una superstició japonesa explica que si una papallona entra i es para a la mampara de l’habitació, rebrem la visita de qui més ens agrada.

Una de les flors comestibles

També és una de les flors comestibles, molt apreciada pels cuiners per la seva delicadesa i forma d’estrella de cinc puntes, aporta vistositat al plat i un lleuger aroma amb un gust un xic picant i amargant que marida a la perfecció amb carns, productes de mar, amanides, salses i també amb cocteleria.

Com sempre us recordem, per la ingesta de qualsevol planta, heu de buscar assessorament i saber que agafeu i d’on.

pentas lanceolata

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat