Crassula Marginalis

Crassula Marginalis.

La crassula marginalis és una de les plantes suculentes.

D’aquestes plantes n’hi ha de molts tipus i en aquesta pagina ja us n’hem presentat d’altres. Són plantes de fulles vistoses i fàcil manteniment, el més important és tenir en compte el reg. Hem de mullar el terra i no tornar a regar fins que estigui sec del tot. Un excés d’aigua podria podrir les arrels.

Planta de creixement lent

Avui, com ja hem dit, volem parlar de la crassula marginalis. . És una planta de creixement lent, sense massa alçada però amb tendència a estendre’s, no aguanta les temperatures massa fredes, però si aguanta bé la calor.

A ser possible, li agrada estar en llocs a l’aire lliure i molt lluminosos tot i que el sol directe tot el dia no és recomanable.

El nom li ve del llatí

Els seus orígens són de Sudàfrica i el nom li ve del llatí: Crassus significa gras o gruixut, quelcom que fa referència a les seves fulles.

Les fulles son verdes però també poden agafar tonalitats vermelles, moltes vegades degut a on estan plantades i a les hores de sol que estan exposades.

Les flors son petites i blanques

Les flors son petites i blanques i solen sortir entre meitat i final d’estiu.

A nivell de decoració, queda mol bonica en recons del jardí on a mida que va creixent va convertint-se en una catifa, com que no necessita molta terra, es pot jugar amb les composicions, sempre depenent del lloc que tinguem intenció de posar-la. També la podem utilitzar per fer petits centres i col·locar-los sobre una taula o un moble.

A la botiga us podem ajudar a buscar idees, però com sempre us animem a fer les combinacions que més us agradin i sobretot al vostre estil.

 

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat