Plantes suculentes

Plantes suculentes

Les plantes suculentes son un tipus de planta molt adaptable i que es reconeixen fàcilment per la carnositat de les seves fulles, tiges i fins i tot arrels. Aquesta carnositat és deguda a l’emmagatzemat d’aigua que tenen per sobreviure. Son plantes adaptades a terrenys i climes d’una aridesa molt gran i també son supervivents en ambients salinis.

Els cactus

Les suculentes més conegudes son els cactus, sabem que de cactus n’hi ha moltíssimes varietats, de diferents formes i mides, majoritàriament protegits per pues, però hem de saber que tot i que és veritat que tots els cactus son plantes suculentes, no totes les plantes suculentes son cactus. A pesar de que a vegades anomenem cactus també a alguna d’aquestes plantes carnoses que no tenen espines.

Hi ha suculentes que son comestibles

Hi ha suculentes que son comestibles, potser de les més conegudes seria la figuera de moro, tot i que actualment s’ha posat molt de moda un fruit d’origen Centre Americà en receptes de amanides i batuts entre d’altres. Aquest fruit, és la pitaya o fruita del dragó, és el fruit de la Hylocereus undatus, una suculenta molt utilitzada com a planta enfiladissa ornamental, fa una flor molt gran i bonica però sols s’obre de nit. Com aquestes n’hi ha moltes d’altres, el fruit de les quals es pot menjar.

Avís molt important

Tot i que moltes vegades en els nostres articles us comentem flors i plantes aptes per el consum, no deixem de recordar-vos que abans de ingerir qualsevol cosa, us heu d’informar molt bé de el què i el com. Hi ha motes plantes similars que es poden confondre i que unes son aptes i d’altres no, també dependrà de com esta cuidada la planta, hem de vigilar no porti algun pesticida tòxic o quelcom que en pugui fer mal.

Per tant recordeu que en els nostres articles us informem però heu de ser molt responsables al saber que es pot ingerir o no.

I com sempre a la botiga us donarem els millors consells de quina planta és la més adequada per cada racó de casa i com cuidar-la.

 

suculentes

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat