Vriesia  Carinata

Vriesia  Carinata

La Vriesia Carinata també se la coneix com a Espasa de foc, això és degut a la gran espiga floral de vermell intens que neix entre les seves fulles.

El nom li ve donat per Willem Hendirk de Vriese, metge, botànic i explorador holandès interessat especialment en la flora tropical.

Originaries de l’Amèrica tropical.

De vriesies n’hi ha unes dues centes varietats diferents. Totes tenen en comú la seva vistositat. Són originaries de l’Amèrica tropical.

Espiga ornamental de color vermell intens

Les vriesies són plantes de creixement molt lent, en concret la vriesia carinata no sol passar dels quaranta o cinquanta centímetres d’alçada i les seves fulles verdes fan un vint centímetres de llargada. Com hem dit al centre neix una espiga ornamental de color vermell intens que provoca la gran vistositat d’aquesta planta, fent-la ideal per decorar algun dels racons de la casa. Hem de tenir en compte però que vol la terra humida i el reg ha de ser d’un o dos gots d’aigua a la setmana depenent de l’època de l’any. Les fulles va bé polvoritzar-les sovint, però sobretot en períodes en que la planta està en repòs hem d’anar en compte que no li quedi aigua dins l’embut central.

És molt sensible amb els excessos d’humitat tot i que al contrari és molt resistent als paràsits. A la botiga, com sempre, us donarem els millors consells pel seu manteniment.

La planta floreix un cop a la seva vida, però al morir deix nous brots per assegurar-ne la supervivència.

Molta llum

La millor ubicació per la planta és un lloc on hi hagi molta llum però que no li toqui el sol directe, sobretot el sol del migdia. Com que no aguanta temperatures inferiors als divuit o vint graus, és una planta perfecte per tenir a l’interior.

vriesia Carinata

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat