Vermell

Vermell

Un color molt buscat en les flors sol ser el vermell. Durant les festes de Nadal, és el color que predomina en botigues i decoracions per la llar. De fet els colors de nadal son: el vermell, verd, daurat i blanc, cada un amb un significat ben diferent, aquest colors son associats amb símbols religiosos. Per exemple: el vermell amb la sang de Crist, el verd les fulles de l’arbre, sovint un avet, i per tant de fulles perennes que simbolitza la joventut i la vida eterna, el blanc la puresa i l’alegria i el daurat, el sol o la llum de l’estel que porten als reis fins a l’infantó.

Simbolismes.

Però el vermell te molts més simbolismes que varien fins i tot depenent de la flor.

És el color de la rosa de Sant Jordi. Les roses vermelles també es vinculen amb la sang: la del drac o la de Venus a l’antiga Grècia, ja que es creu que va néixer aquesta rosa de la sang de la deessa.

De tota manera, la sang vinculada amb la passió, l’amor amb un toc d’erotisme, és dir-li a algú que no ens el podem treure del cap. Una promesa d’amor etern.

El cantó fosc.

Però com tots els simbolismes tenen el cantó fosc, en aquest cas el vermell pot arribar a ser un color que simbolitza agressivitat i violència, tal vegada, per la serva relació amb el color de la sang.

En els rams de les núvies, entre mig del blanc que ens inspira aquell amor pur no queda gens malament un toc vermell de passió.

El llenguatge de les flors.

El llenguatge de les flors ens invita a jugar y a comunicar-nos sense paraules, en el llenguatge secret que hem creat subtilment, però com tot, no hi ha millor significat que el que nosaltres volem donar-li.

Per tant deixat aconsellar si vols fer un ram, un obsequi que parli per si sol, però el teu toc personal el farà únic.

 

Vermell

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat