Tradescantia

Tradescantia

D’origen americà la tradescantia és un gènere de plantes que conté més de seixanta espècies.

El nom li ve donat com a homenatge a John Tradescant, un naturalista del segle XVII que va introduir la planta a Europa per utilitzar-la amb finalitats ornamentals.

Avui en dia esta molt extensa per arreu, en alguns llocs es considera que esta en perill d’extinció però en d’altres, contràriament, es considera brolla per la seva facilitat d’escampar-se per terra d’una forma molt densa evitant així que les espècies natives puguin reproduir-se.

Amor d’home.

Com a curiositat, en alguns llocs es coneguda amb el nom “amor d’home” per la gran capacitat que te de dispersió i de cobrir terreny en el que està poc temps.

És aconsellable ruixar-la cada quinze dies.

La tradescantia no és una planta de difícil manteniment. Necessita molta llum però intentant que no li doni el sol directe sobre tot si esta a l’interior o es ple estiu, ja que això pot fer que les fulles se li cremin. El reg no ha de ser molt abundós, és aconsellable ruixar-la cada quinze dies i procurar que no tingui un excés d’aigua ja que això podria provocar que es podrissin les branques.

De tota manera per qualsevol dubte a la botiga us en donarem tots els detalls perquè sempre la tingueu en el millor estat.

Gran vistositat sobretot per les seves fulles.

La tradescantia és una planta de gran vistositat sobretot per les seves fulles que canviaran el color segons l’espècie que triem. També fa flor, però en la majoria de les varietats son flors petites i de curta durada.

Al ser una planta tan d’interior com d’exterior es poden aprofitar al màxim els recursos decoratius ja sigui posant-la en torretes altes per potenciar l’afecte cascada que te o bé ubicant-la en d’altres indrets ja sigui en solitari o combinada amb d’altres plantes.

tradescantia

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat