Tillandsia

Tillandsia.

La Tillandsia o coneguda també com a clavellina d’aire, és una pantà tropical que es caracteritza principalment per no tenir arrels. És coneguda dins del grup de les plantes d’aire.

És coneguda dins del grup de les plantes d’aire

Tot i el seu fàcil manteniment, hi ha dues coses que hem de tenir en compte com a planta tropical que és: una la llum i l’altre la humitat.

Prefereix llum de sol indirecte o difusa sobretot a l’estiu, ja que el sol directe li pot danyar les fulles. Si la posem a l’interior ha de ser prop d’una finestra assolellada tot i que a l’estiu prefereix l’aire lliure.

Les plantes s’han de xopar a fons dues vegades a la setmana quan encara no te flor, més sovint si està en un ambient càlid i sec, però no mantenir-la constantment mullada, hem de permetre que s’assequi entre rec i rec. Durant l’estiu és aconsellable ruixar-la amb aigua vaporitzada un cop al dia, tres cops a la setmana a la tardor i a l’hivern.

No pot sobreviure ni amb aigua constant ni plantada.

La Tillandsia no pot sobreviure ni amb aigua constant, ni plantada al terra.

És sensible a les gelades.

La Tillandsia és una planta molt adequada pels nostres plans de decoració a la llar, tant les podem tenir en recipients de decoració com podem col·locar-les en jardins verticals. Entre les fulles desenvolupen unes petites tiges que podem confondre amb arrels, però en realitat són petits gafets que utilitzen per agafar-se i a nosaltres ens poden anar la mar de bé per poder ubicar-la on més ens interessi i poder gaudir de la seva bellesa.

Facilitat per mantenir-la en optimes condicions.

La Tillandsia és molt recorrent per omplir aquells llocs als que volem donar un punt d’alegria. També és un dels regals agraïts gràcies a la seva facilitat per mantenir-la en optimes condicions.

De tota manera i com sempre, a la botiga us aclarirem tots els dubtes i us podem suggerir alguns complements per fer de la Tillandsia un bon accessori decoratiu per la llar.

Tillandsia

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat