Senecio herreianus

Senecio herreianus.

El senecio herreianus és una planta originaria d’Àfrica i també és coneguda com la planta del rosari o collaret de perles per la forma de les seves fulles i el caient de les seves tiges.

Planta penjant.

El senecio herreianus creix molt lentament. En el seu habitat natural es comporta com una planta rastrera de poca alçada i es desenrotlla horitzontalment però aquí és molt utilitzada en decoració com a planta penjant, ja que les seves fulles amb forma d’oliva un xic més petites, cauen elegantment formant cadenes de perles verdes.

Floreix de finals d’hivern a la primavera.

Floreix de finals d’hivern a la primavera. Les seves flors petites i amb un lleuger aroma que recorden la canyella també són penjades i al assecar-se queden com petits plomalls on guarden les llavors.

El senecio herreianus és una de les plantes suculentes, per tant com totes elles guarda l’aigua a les seves fulles, en aquest cas i degut al gruix ja ens indica que necessita por reg i evitarem deixar un plat sota la torreta, ja que l’accés d’aigua pot provocar que es podreixi l’arrel i mori la planta.

No aguanta massa bé les gelades.

Per mantenir la planta saludable, a la primavera podem tallar les tiges excessivament llargues per potenciar la ramificació i és convenient posar-la en un lloc on li toqui el sol del matí o millor en un lloc on hi hagi ombra lluminosa. No aguanta massa bé les gelades. És una planta que podem gaudir tant a l’interior com a l’exterior.

El senecio herreianus és molt resistent, sols hem d’anar en compte si la tenim a l’exterior de que no s’hi posi la cotxinilla, un insecte que li agrada les plantes suculentes on s’instal·la per xuclar-los la saba.

És molt adequada per totes aquelles persones amants de les plantes que volen gaudir-les tot i no tenir massa temps per dedicar-hi.

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat