Schlumbergera

Schlumbergera

La schlumbergera és un cactus originari de les muntanyes del Brasil. En el seu hàbitat natural, selves ombrívoles y humides, sol créixer a les branques dels arbres, tot i no ser una planta parasitaria.

Element decoratiu.

Les seves tiges son primes i això fa que quan creixen tenen tendència a doblegar-se donant-li a la planta un aire de pantà penjant molt indicada per utilitzar com a element decoratiu.

Cactus.

A pesar de ser un cactus, no hem de confondre amb els cactus típics del desert. Ja us hem dit que sol créixer a les branques dels arbres, que la protegeixen dels rajos directes del sol, per tant necessita que la ubiquem en una zona on la llum li arribi de forma indirecta. A l’hora de regar-la, ho farem de manera moderada, espaiant el reg encara més en les èpoques de tardor i primavera. Un excés podria podrir la base de les tiges o fulles. La temperatura també és un factor a tenir en compte, el millor és que estigui sobre els 20º, mai per sota dels 8º. A la botiga us en donarem tots els detalls de com cuidar-la.

Si la tenim en unes bones condicions, la schlumbergera és un dels cactus que poden viure forces anys.

Altres noms.

La schlumbergera te altres noms amb la que és més coneguda: ploma de Santa Teresa o cactus de Nadal. Aquest últim es deu a que la seva floració és a l’hivern i les seves flors, que poden variar el color des del blanc, passant pel rosa, el púrpura o el vermell, són brillants i de forma tubular i surten al final de les fulles. Quan perd la seva flor, segueix essent una bona candidata per la nostra decoració per la bellesa de les seves fulles carnoses.

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat