Runculus asiaticus

Runculus asiaticus

La Runculus asiaticus o anomenada també francesilla és una planta que ens alegra ja a principi de primavera per les seves flors boniques i de varietat de colors com el groc, vermell o rosat entre d’altres.

És ideal per plantar en torretes.

Es sol plantar a la tardor o a l’hivern i necessita ser regada freqüentment però sense deixar que l’aigua quedi en un toll, la podem plantar al jardí tot i que hem de tenir en compte que no aguanta massa bé les gelades i que l’hem de plantar en un lloc on li toqui l’ombra o el sol de primera hora del matí ja que el sol fort directe no li va gens bé. És ideal per plantar en torretes.

Els rams.

La flor està formada per un gran nombre de pètals fins i delicats que van obrint-se poc a poc. Pel seu aspecte fràgil i silvestre és molt adequat per donar un toc natural als nostres rams, sense perdre l’elegància que poden donar les roses, per exemple. També son molt bonics els rams fets sols de Runculus d’un sol color o dels diferents colors que ens ofereixen, fins i tot poden donar aquell toc especial en els rams de núvia.

Francesilla.

Hi ha qui diu que el nom de francesilla vol dir “ets atractiva o ets divina” i el seu significa, com en d’altres flors, dependrà del color que triem. El groc és atracció, les blanques simbolitzen la seducció i les vermells un amor tímid o incomprès.

De tota manera i com us diem sempre, si en voleu saber més coses de com heu de cuidar la francesilla (Runculus asiaticus) passeu per la botiga, on intentarem trobar el millor per aquells racons de la casa als quals voleu omplir de color, vida i personalitat.

Ranculus asiaticus

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat