Plectranthus verticillatus

Plectranthus verticillatus.

La plectranthus verticillatus és molt més coneguda com la planta del diner o de l’abundància. Originària del sud d’Àfrica, la plectranthus verticillatus és una planta de fulles carnoses i dentades amb una diversitat de tonalitats verdes, li agrada molt la llum però si la plantem on li toqui el sol directament anirà agafant tons groguencs.

Planta penjant.

És una planta penjant, per tant és molt apropiada per anar en cistells o torretes ja sigui en balcons o col·locades en llocs alts per decorar les parets i cantonades, jugant amb els petits detalls que poden fer els nostres espais més personals.

No resisteix el fred.

Tot i que aguanta temperatures altes, la més apropiada és entre 16º i 25º. No resisteix el fred. Tot i que pot estar a l’exterior, la plectranthus s’utilitza molt com a planta d’interior.

És convenient regar-la un cop a la setmana i mirar que el sostrat estigui sempre amb un punt d’humitat.

La planta del diner.

Com ja hem dit a la plectranthus verticillatus se la coneix popularment com la planta del diner o l’abundància. Es diu que si la tenim sempre ben cuidada no ens faltarà mai diners i com que es reprodueix amb facilitat també es creu que propícia la fertilitat i l’abundor. També hi ha qui creu que en temps de crisis ajuda a transformar els pensaments negatius en optimistes i l’energia de la planta crea un clima especial perquè la riquesa i les coses bones torni a entrar a casa. També es diu que quan te més màgia és quan es regala.

Si voleu regalar a algú totes aquestes propietats o senzillament desitjar-li el millor és una bon obsequi, si més no perquè és fàcil de cuidar i les seves fulles son boniques i vistoses.

Com sempre tots els detalls del seu manteniment i algunes idees de com poder tenir-la al millor lloc de casa us els donarem a la botiga.

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat