Pilea Graycophilia.

Pilea Graycophilia.

La Pilea Graucophilia és una espècie procedent d’Àsia, molt ramificada i amb tiges vermelloses, de les quals surten unes petites fulles de forma rodona de color verd platejat que tenen un gran valor ornamental.

Planta penjant

La Pilea és una planta penjant que també s’utilitza en superfícies petites per cobrir espais podent-la barrejar amb d’altres plantes, com ella, de fulla petita.

Com a moltes de les plantes tropicals, necessita molta llum però que el sol no li toqui directament, en les èpoques que fa més fred la posarem en espais on la temperatura no baixi dels tretze graus. Necessita reg regular i sobre tot a l’estiu que se li ruixin les fulles de tant en tant. Si volem una planta amb la fulla mes compacte el millor és podar-la una mica.

Fulla petita.

Com hem dit és una planta penjant molt utilitzada en decoració per la seva fulla petita i queda molt bonica quan creix en forma de cascada. Les seves arrels no són molt profundes, i això ens permet posar-la en torretes baixes o recipients no massa fondos: ampolles, peixeres o recipients poc utilitzats per aquest ús poden fer que la decoració quedi original i diferent al que estem acostumats. És ideal per posar en jardins en miniatura, espais petits o aquells racons que volem omplir. Com sempre us podem donar els millors consells a la botiga.

La floració de la planta, no sempre és produeix, dependrà molt del lloc on la tinguem exposada. Si les condicions són les oportunes, farà unes petites flors rosades.

Llama plata

En llocs com l’Amèrica Llatina te noms comuns com “Llama plata” per la creença de que porta abundància i diners, per tant seria una versió de la nostra planta del diner (plectranthus verticillatus). És convenient llavors, posar-la en un bon lloc i cuidar-la bé.

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat