Maranta

Maranta

La maranta és una planta originaria de Brasil i zones tropicals de centre i sud Amèrica, per tant a casa nostre sol ser utilitzada com a planta d’interior.

La planta de l’oració.

Les fulles de la maranta tenen un comportament molt curiós: durant el dia estan mirant cap avall però es van movent de tal manera que quan arriba la nit s’aixequen enlaira posant-se moltes vegades una en front de l’altre, recordant unes mans palmell amb palmell. És per això que també es coneix com la planta de l’oració. Aquesta oscil·lació del moviment de les fulles  el fa per mantenir la humitat.

Creixement lent.

La maranta te un creixement lent, però si les condicions són òptimes la podem ajudar. El que hem de tenir més en compte és la humitat ambiental, la fertilització i la temperatura constant i càlida. La temperatura ha de ser entre els 18 i els 25 graus, la llum ha de ser suau, no li és bo que la posem a la llum directa ja que d’entre altres reaccions se li reduirà la intensitat del color, però si la posem a la foscor el creixement serà encara més lent i es pot pansir.

Planta hidropònica.

La maranta també es pot utilitzar com a planta hidropònica, això vol dir que la podem tenir amb les arrels dins un recipient amb aigua i l’adequada solució nutritiva. Com sempre a la botiga us en donarem tots els detalls.

Aquesta possibilitat de poder tenir la planta tant en torreta com en un recipient amb aigua dona una gran versatilitat per poder utilitzar-la com un complement idoni en la decoració dels nostres espais.

Les plantes són vida dins la llar, per tant també volen que les cuidem, mimem i elles ens faran companyia omplint els racons de color.

 

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat