Leucanthemum superbum

leucanthemum superbum

Leucanthemum superbum

 

La leucanthemum superbum o margarita de flor gran és una planta híbrida creada al 1890. Es va crear a partir de diferents veritats de margarides, obtenint finalment aquesta flor de pètals blancs voltant un disc groc. La seva forma i colors son com els de la margarita, però és molt més gran.

Planta rústica

És una planta rústica, per tant no necessita que estiguem molt pendent d’ella. A l’estiu l’hem de regar entre dos o tres cops a la setmana i a l’hivern podem fer-ho cada dues setmanes, també és molt resistent a malalties i plagues.

Flors grans i vistoses

Com hem dit, les flors que fa son grans i vistoses, per tant no sols és molt utilitzada per plantar en parterres i torretes, sinó que a més un cop tallada la podem posar en gerros i d’altres recipients per decorar diferents espais. Les flors un cop tallades aguanten molt bé durant alguns dies, també es fa servir molt per fer-ne rams. Si anem tallant les flors a mida que van sortint estem ajudant a la planta a tingui una floració més llarga i abundant.

Te tendència a expandir-se

Plantada directament al jardí o en un parterre, hem de pensar que te tendència a expandir-se, a envair els espais que te al voltant, si la posem en una torreta, no deixarà de intentar-ho, per tant és convenient cada tres o quatre anys trasplantar-la, aprofitant per netejar una mica les arrels i partir la planta en mates diferents i plantar-les en d’altres torretes.

Amb les flors tallades, us invitem a jugar i crear fent les vostres pròpies combinacions per poder engalanar espais únics i personals i poder gaudir de diferents estils de decoració segons la vostra inspiració i segons el que vulgueu en cada moment, recordeu que a la botiga també podeu trobar complements per les vostres creacions.

 

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat