L’estiu

L’estiu

L’estiu és època de llum, de calor i colors, d’una natura esplendorosa i de la maduració dels fruits. Però moltes flors que ens donaven la benvinguda per la primavera, a l’estiu comencen a desaparèixer i hem de tenir molta cura de la majoria de flors i plantes perquè no passin set i no es panseixin.

La millor hora per regar les plantes.

La millor hora per regar les plantes, i més aquests dies de tanta calor, és al de matí, ja que així la planta te tot el dia per absorbir l’aigua, a vegades si les reguem i les polvoritzem a la nit, la planta te més dificultat ja que no te tanta activitat i podem fins i tot provocar fongs a les fulles.

Els arbres.

També hem de saber que en dies de molta calor la millor manera de passar-la és estar dinant, conversant o fent la migdiada sota l’ombra d’un arbre, els arbres retenen la humitat del sòl, ens donen bones ombres on descansar i si tenim arbres plantats al jardí també podrem gaudir del seu aroma i en el cas dels arbres fruiters d’un fruit agafat al moment, amb tot el seu gust, les seves vitamines i el més important un fruit lliure dels pesticides industrials i químics que ens poden perjudicar.

El nostre espai de Natura.

Si tenim un jardí, una terrassa o un raconet on poder plantar el nostre espai de Natura en podrem gaudir sempre sense sortir de casa. Un lloc idoni on poder desconnectar cada cop que ho necessitem, on poder aprofitar una estona diària per poder refugiar-nos envoltats de plantes i poder tranquil·lament llegir, escoltar música o senzillament estar sols amb nosaltres mateixos i recuperar-nos de l’estrès del dia a dia. L’energia, l’harmonia de l’espai és vital i amb tota la diversitat de flors i de plantes podem fer-lo al nostre gust.

Aquí a la nostra pàgina web us volem fer alguns suggeriments explicant-vos curiositats i simbolismes, a la botiga us aconsellarem del que és millor per cada espai i com cuidar-les.

estiu

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat