La rosa de Sant Jordi

La rosa de Sant Jordi

La rosa de Sant Jordi, vermella com la sang del drac, obsequi que li fa el cavaller a la princesa a la fi de la batalla.

Sant Jordi patró de Catalunya i dels enamorats catalans, un dia ple de cultura, tradició i la bellesa que les flors donen a aquesta diada.

el color vermell de la rosa, color de la sang.

En casi totes les llegendes el color vermell de la rosa és degut al color de la sang, ja en la mitologia grega es considera que neix de la sang de Venus quan es fa una ferida al peu amb una punxa i d’altres diuen que la rosa era originàriament blanca i es tenyeix de vermell amb la sang d’Adonis, el jove de qui Afrodita n’estava enamorada, en d’altres llegendes és símbol de virginitat i pel contrari i curiosament també un 23 d’abril, les cortesanes romanes celebraven una festa consagrada a Venus a qui adornaven amb roses vermelles.

una història que va d’amor, de valor i de lluita

Sigui com sigui, en aquest cas no hem d’anar a buscar tant lluny ja que a casa tenim la nostra pròpia història per poder explicar i celebrar, una història que va d’amor, de valor i de lluita, com d’una cosa lletja o no massa positiva com és la sang del drac, en pot nàixer una de tan bonica i fràgil com la rosa, una flor on la bellesa dels seus pètals obrin-se poc a poc no ens ha de fer oblidar les seves espines, que ens clavarà si no la tractem amb delicadesa.

passa per la botiga a mirar les diferents roses

De tota manera, no deixis per l’últim dia i passa per la botiga a mirar totes les diferents roses que tenim perquè puguis trobar la que més t’agradi i puguis obsequiar, així, a qui estimes. Com sempre us diem una de les millors formes de demostrar un sentiment és regalant allò que la natura ens ofereix de la manera més preciosa, una flor, i sobretot i en un dia tant especial com Sant Jordi, és la millor manera de conservar les nostres tradicions.

 

rosa de sant jordi

rosa de sant jordi

rosa de sant jordi

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat