Kèntia

Kèntia

La kèntia o Howea forsteriana també coneguda popularment com la palma de paradís, és una planta originaria d’Austràlia, concretament de la illa de Lord Howe, d’on li ve el nom. Pertany a la família de les palmàcies i és una de les plantes més cultivades al món per ser una palmera resistent, elegant i ben cuidada pot tenir una vida molt llarga.

Planta d’interior.

S’utilitza molt com a planta d’interior però en climes càlids i sense gelades també es planta en jardins o en torretes per patis i terrasses, pot aguantar temperatures fins els -5 graus tot i que normalment, com hem comentat, s’utilitza com  a planta d’interior i en molts casos per omplir els racons. Si la tenim a l’interior hem de tenir en compte que tot i que no exigeix molta llum, si la posem en un racó lluminós sense sol directe la planta tindrà més força. És important també que estigui en un lloc on corri l’aire, però no aire fred i tampoc li és bo que li toqui directament l’aire de la calefacció.

Per evitar que les fulles es tornin marrons

Per evitar que les fulles es tornin marrons de les puntes hem de polvoritzar-les sovint sobretot a l’estiu.

Com sempre, si passeu per la botiga ús en detallarem les necessitats de la kèntia, perquè us duri molts anys i us assessorarem de quines son les millors opcions per les vostres necessitats.

Buscar el millor espai

La decoració amb plantes dins de la llar, és una manera d’omplir la casa de vida. En el vostre jardí, terrassa, balcó o en les habitacions on més vida hi feu, les plantes us donaran color, oxigen i benestar, son els complements ideals, sols hem de recordar que estan vives i que les hem de cuidar, algunes més i d’altres menys, i buscar el millor espai perquè puguis desenvolupar-se segons les seves necessitats.

kentia

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat