Hoya carnosa

Hoya carnosa.

L’hoya carnosa és coneguda popularment com a flor de cera, de nacre o de porcellana.

Planta enfiladissa.

Nativa d’Àsia i Austràlia, aquesta planta enfiladissa de fulles ovals de color verd fosc fa unes petites flors estrellades de cinc pètals de color blanc o rosat amb la part central d’un color rosa més fosc.

Fàcil manteniment.

L’hoya és una planta de fàcil manteniment utilitzada tant com a planta d’interior com d’exterior. Com ens indica el seu nom és una planta carnosa, que reten l’aigua, per tant el seu rec no ha de ser abundós.

En decoració s’utilitza molt en torretes o cistells penjats. Tant si la tenim a l’interior com a l’exterior necessita molta llum. Si està a l’exterior s’ha de procurar que li toqui la llum del sol de primera hora, com a molt tard fins les 11h, sinó ens arrisquem a que les fulles es cremin. Si la tenim a l’interior, les seves flors tenen un aroma intents, sobretot per les nits, un aroma que fins i tot pot ser embafador i hi ha gent a qui molesta. Tenint en compte aquests detalls, la hoya carnosa ens pot acompanyar durant molt de temps. Com sempre els detalls perquè la tingueu en les millor condicions us els donarem a la botiga.

Les flors.

El que crida més l’atenció d’aquesta planta són sens dubte les seves flors. Com hem comentat son petites flors de cinc pètals que neixen en ramets amb forma d’ombrel·la i semblen fetes de cera, ceràmica o porcellana. Al moment de treure la flor hem d’anar en compte no tallar la branqueta d’on surt perquè en molts casos del mateix punt sortiran noves flors.

Les flors de cera són un detall natural, aromàtic i viu però amb l’encant que semblen fetes a mà pel més destre dels artesans.

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat