Còdols o pedres de la meditació.

Còdols o pedres de la meditació.

Per dies excepcionals com aquests on el recolliment a casa és necessari, hem pensat en comentar-vos alguna cosa per complementar algun espai especial, per exemple una pila de còdols o pedres de la meditació amb els que podem muntar un punt on, segons moltes creences, es generi energia positiva. Un lloc on quan necessitem tranquil·litzar la ment ens hi puguem refugiar.

Jardins zen

Hi ha molts llocs on es posen jardins zen, o fins i tot n’hi ha de portàtils en petites dimensions on hi ha sorra i un rasclet. Hom diu que relaxen a qui el treballa, aquests jardins solen estar compostos de sorra que representa l’aigua i els còdols que representen les muntanyes.

Simbolisme dels còdols.

Els còdols solen simbolitzar la voluntat humana, l’equilibri, la meditació, la paciència, l’ordre i l’harmonia, coses molt necessàries avui. Si els posem en un fons blanc la sereno que ens transmet és encara més gran, la rodonesa de les seves formes també contribueixen a donar-nos aquest estat de tranquil·litat i pau. Els podeu posar a l’interior de casa o a l’exterior, acompanyant l’espai on teniu les vostres plantes, us aconsellem posar-les a la vista.

El medi ambient

Aquestes pedres en forma de pilars, les trobem moltes vegades indicant camins a la muntanya, però d’altres son hàbits que s’han posat de moda tant en platges com en d’altres espais, on la gent els fa perquè si. Anem en compte amb aquestes costums, ja que moltes vegades creiem que fem quelcom per fer bonic o per aquesta harmonia de la que parlem i no ens n’adonem de que traient les pedres del seu hàbit el que estem fent és perjudicant el medi, impedint que molta flora o fauna que viuen sota o entre aquests còdols es quedin sens habitat.

Siguem conscients amb el medi i busquem l’equilibri però sempre amb seny i senderi.

Còdols o pedres de la meditació

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat