Gerbera

Gerbera

Flor amb una varietat de colors molt gran i que amb el seu aspecte delicat però que es fa veure, s’ha convertit en una de les flors preferides per estar present als casaments, aniversaris o qualsevol tipus de celebració.

Un símbol de la bellesa.

Simbolitza la innocència, la puresa, l’alegria i es també un símbol de la bellesa. Es diu que regalar aquesta flor fa pujar l’ànim a qui la rep. Cada color te el seu significat.

Cada color te el seu significat.

La blanca, innocència i puresa. Es sol regalar a dones embarassades o a aquells que esperen un canvi positiu a la vida.
La groga, amb el color del sol s’associa a l’amabilitat tot i que hi ha qui l’associa també amb l’èxit i els diners i per això és una bona opció per decorar el nostre negoci.
Les taronges, s’associen amb el riure i l’eufòria i es regala sovint per desitjar moments únics i plens de felicitat.
Les de color rosa, simbolitzen la joventut i el vigor físic, demostren afecte i admiració.
Les blaves son plenitud i pau interior i es diu que fomenten la creativitat i la imaginació.
Les morades son símbol de modèstia, humilitat i generositat. Relacionades també amb la fe, son les que solen adornar esglésies i santuaris.
La seva floració es molt llarga, des de finals d’hivern fins a finals d’estiu, sols hem de preocupar-nos de regar-la un cop a la setmana a l’hivern i entre dos i tres cops a l’estiu, mirar que tingui la terra mes aviat seca i mai deixar-la en un plat amb aigua per evitar que es podreixi.

Llegenda.

Diu la llegenda que el primer en desfullar una gerbera fou Romeu, preguntant a la flor si Julieta l’estimava; un pètal deia que si, l’altre que no… però com que la flor tenia tantes fulles l’enamorat es descomptava i tenia que tornar a començar. Finalment cansat de tantes gerberes es va decidir per declarar-se a la seva estimada amb el final que tots coneixem. I segueix la llegenda dient que fou un familiar dels Capuleto que per facilitar la resposta als amants va canviar la flor per una margarita.

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat