Gerani Crispum

Gerani Crispum

El gerani crispum és una varietat de gerani d’abundant fullatge i que sol créixer més, però sobretot aquesta varietat s’utilitza molt com a repel·lent dels mosquits. En molts horts també és utilitzat com a pesticida natural perquè a part de mosquits també allunya d’altres insectes nocius i alguns tipus de pugó.

Gerani llimoner

El gerani crispum també és conegut com el gerani llimoner per la seva fragància a cítrics molt utilitzada en cosmètica i perfumeria.

De geranis n’hi ha gran varietat, vingudes de Sudàfrica tot i que a l’actualitat són molt habituals en els jardins mediterranis i és també la planta més representativa als jardins i balcons de pobles andalusos.

Sensibles a les gelades

Els geranis són molt sensibles a les gelades i hem de procurar al regar-los no deixar aigua entollada sota la torreta per evitar que les arrels es podreixin i no mullar directament la planta per evitar-ne els fongs, també els evitarem si posem els geranis en un ambient airejat.

AQUESTA VARIETAT NO ÉS APTA PEL CONSUMIR

Per tots aquells que us interessen els consells de les plantes i flors a nivell medicinal i culinari, advertir-vos que tot i que trobarem receptes i propietats de geranis AQUESTA VARIETAT NO ÉS APTA PEL CONSUMIR. La varietat més coneguda per consumir o amb propietat medicinals és el Geranium Pelagorium. Per tant no ens cansarem d’insistir de que abans d’ingerir qualsevol flor o planta hem d’estar molt segurs de què és, coneixen les seves propietats i sobretot les seves contradiccions.

Ara és l’època en que els jardins estiguis més bonics, plens de colors i olors. Passa per la botiga si vols que t’aconsellem sobre quina és la millor opció pel vostre espai natural.

Les flors ens aporten alegria, color i vida. És molt important que les cuidem perquè estiguin en les millors condicions i que ens puguin transmetre sensació de benestar.

 

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat