Escorpí o peònies.

Hem entrat al signe més apassionat del zodíac, parlem d’Escorpí. Els nats sota aquest signe o que rebin la seva influència, son gent amb un magnetisme molt gran, els agrada la veritat i son molt convincents, se’ls reconeix com uns grans amants, afables, reservats i cortesos i encara que a vegades semblen estar al marge, son observadors i ho controlen tot amb ull crític.

Per altre cantó, son gent molt reservada que, a igual que l’animal que els representa, poden picar quan es senten atrapats.

Una de les flors d’un signe tan passional i com no podria ser d’una altre manera, és la “peònia”, una flor que enamora per la seva forma, el seu aroma i el seu color, una flor que simbolitza entre d’altres coses: la bellesa, la felicitat i l’amor, per això és una flor que moltes núvies volen present als seus casaments i també és molt utilitzada en declaracions d’amor.

 

Passió, amor… una llegenda japonesa ens parla de la peònia:

Una princesa s’havia de casar amb un príncep, un matrimoni arreglat des del naixement d’ambdós però ella pocs dies abans del casament, passejant pel jardí de palau, veu darrera d’una peònia, la seva flor predilecta, a un jove que se la mira trist, molt trist, i quan ella intenta acostar-se ell desapareix. La princesa decideix anul·lar el seu compromís, ja que s’ha enamorat perdudament d’aquell jove i el rei fa que tots els seus guàrdies el busquin per tot el reialme. No el troben i arriba a la conclusió que no és un jove d’aquest món, probablement fos l’esperit de la peònia… Finalment i desprès de una llarga conversa, el pare convenç a la jova de que el millor que pot fer es casar-se amb el seu promès.

Abans del casament, la princesa s’agenolla davant la planta i plora amb gran desconsol i de les llàgrimes neix una peònia gegant amb un gran aroma i una gran bellesa, una peònia que es panseix, de tristesa, mentre ella es casa amb el príncep.

Passió i amor, dos elements combinats entre escorpí i peònies.

 

Escorpí i peònies.

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat