Erica Gracilis

Erica Gracilis.

L’Erica Gracilis és una de les plantes que floreixen a la tardor i a l’hivern, per això també és coneguda amb el nom de bruc rosa, bruc de tardor o el bruc de Nadal.

Planta arbustiva

L’Erica Gracilis és una planta arbustiva, plantada directament al terra pot arribar al metre d’alçada, tot i que si la tenim en torretes, la seva alçada pot ser de vint-i-cinc o trenta centímetres. Necessita una bona il·luminació tot i que no li es bo el sol directe, per tant el millor espai és en un lloc de mitja ombra. D’arrels molt fines, no vol ni sequera ni terres entollats, però és important que tingui el sostrat humit constantment.

Floreix a la tardor i a l’hivern.

L’Erica Gracilis té les tiges cobertes de petites fulles en forma d’agulla, és per aquest motiu que te més resistència al foc que d’altres plantes. Com ja hem dit floreix a la tardor i a l’hivern, fent una flor petita i de color rosa que creix al llarg del troc agrupada bàsicament als extrems.

Atrau a les abelles.

Les flors tenen un fort poder d’atracció per els insectes pol·linitzadors, per tant atrau a les abelles. Aquest punt en cap cas s’ha de considerar con un fet negatiu, ja que hem de tenir present que les abelles, a part d’estar en perill, tenen una de les feines més importants per la pervivència del planeta.

Com a decoració, l’Erica Gracilis, és molt utilitzada en aquesta època del any, quan està florida per fer combinacions per a centres de taula i posar un punt de color en espais interiors. De tota manera hem de recordar que anirà perdent la flor fins a tornar-se verda i fins la temporada següent no tornarem a gaudir del seu color rosat. Hi ha gent que l’asseca perquè la decoració li duri durant més temps.

De tota manera i com fem sempre, els millors consells per poder lluir-la en els vostres espais us els donarem a la botiga.

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat