Cymbidium

Cymbidium

L’orquídia és una de les flors més elegants i de les que pot ser te més varietat tot i que una de les més populars és el Cymbidium. El motiu d’aquesta popularitat es per diverses raons, una d’elles és per l’extremada bellesa de les seves flors i la seva fragància i també perquè ja es cultivava fa milers d’anys  a l’Antiga Xina, de fet al nostre entorn no entra en força fins a l’Època Victoriana. Un dels motius que pot ser l’ha fet tant popular és que a diferència d’altres tipus d’orquídies molt més delicades, el Cymbidium aguanta molt bé les baixes temperatures, Tot i que no es recomana que estigui per sota dels 5º, tampoc passa res si arriba als 0º.

Desig intern.

Evidentment com a totes les flors del grup de les orquídies te molt de simbolisme, es diu que si una orquídia o en el cas una Cymbidium surt en els nostres somnis representa el desig intern de tendresa, romanticisme i amor.

Sant Valentí.

Sant Valentí, patró dels enamorats. Hi ha qui diu que per a la seva època, cap allà el segle III l’emperador va prohibir els casaments i ell, en secret casava a les parelles que estaven enamorades tot i que també hi ha qui creu que és perquè en aquesta època de l’any quan els ocells comencen a aparellar-se, sigui com sigui la tradició fa que les parelles es facin algun regal o ho celebrin d’alguna manera i sabeu que una de les formes més tradicionals i més boniques de dir a algú que l’estimes és regalant flors.

Una de les flors més regalades.

Actualment una de les flors més regalades tant en ram com em planta aquests dies son la rosa i el Cymbidium. Cada color te el seu significat però en general regalar una orquídia és seducció, sensualitat i bellesa suprema.

cymbidium groc   cymbidium rosa

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat