CYMBIDIUM

CYMBIDIUM

La orquídia és una de les flors més elegants i de les que pot ser te més varietat tot i que una de les més populars és el Cymbidium. El motiu d’aquesta popularitat es per diverses raons, una d’elles és per l’extremada bellesa de les seves flors i la seva fragància i també perquè ja es cultivava fa milers d’anys  a l’Antiga Xina, de fet al nostre entorn no entra en força fins a l’Època Victoriana. Un dels fets que pot ser que l’hagi fet tant popular és que a diferència d’altres tipus d’orquídies molt més delicades amb la seva cura el Cymbidium aguanta molt bé les baixes temperatures, si és veritat que no es recomana que estigui per sota dels 5º però tampoc passa res si arriba als 0º.

Evidentment com a totes les flors del grup de les orquídies te molt de simbolisme, es diu que si una orquídia o en el cas una Cymbidium surt en els nostres somnis representa el desig intern de tendresa, romanticisme i amor.

Aquesta setmana és Sant Valentí, el patró dels enamorats, hi ha qui diu que per a la seva època, cap allà el segle III l’emperador va prohibir els casaments i ell, en secret casava a les parelles que estaven enamorades tot i que també hi ha qui creu que és perquè en aquesta època de l’any quan els ocells comencen a aparellar-se, sigui com sigui la tradició fa que les parelles es facin algun regal o ho celebrin d’alguna manera i sabeu que una de les formes més tradicionals i més boniques de dir a algú que l’estimes és regalant flors.

Actualment una de les flors més regalades tant en ram com em planta aquests dies son la rosa i el Cymbidium. Cada color te el seu significat però en general regalar una orquídia és seducció, sensualitat i bellesa suprema.

CYMBIDIUM  CYMBIDIUM CYMBIDIUMCYMBIDIUM

Politica de Privacitat