Crossandra

Crossandra

La crossandra és una planta molt atractiva per les seves flors grogues, taronges, salmó o vermelles i un fullatge verd brillant. Al ser una planta procedent de la Índia, Àsia en general, Àfrica i Aràbia, la podem considerar per nosaltres una planta de interior, ja que no permet les temperatures inferiors a 15 graus.

El seu nom

El seu nom ve del grec, krossos que vol dir serrell i Andros que vol dir home, això és degut per la forma de la bossa de les llavors de la planta.

Planta de clima tropical

Al ser una planta de clima tropical, necessita molta humitat, però no aigua en accés ja que es podria podrir, és important que es polvoritzin les fulles però no tant les flors i el millor és posar pedretes al plat que aguanta la torreta perquè estigui amb humitat constant però no directament a l’aigua.

Com sempre, a la botiga us en donarem tots els detalls per tenir cura d’aquesta planta i que la puguem tenir sempre en les optimes condicions.

És recomanable també no barrejar-la amb d’altres espècies dins la mateixa jardinera, el millor és tenir-la sola en una torreta per les seves condicions.

Si li volem buscar un bon lloc perquè amb les seves flors i color ens alegri la llar, hem de buscar-li un espai on hi hagi molta llum però que no li toquin directament els rajos del sol, tampoc la posarem en un lloc on hi hagi corrent d’aire, doncs això tampoc li és convenient.

Quan a l’hivern esta en descans, el millor és que la terra estigui bastant seca i hi ha qui diu que si s’espessiguen regularment els esqueixos quan son joves s’afavoreix la floració.

Flors grans i boniques.

Flors grans i boniques, fulles verdes i brillants, una planta amb floració constant de la primavera fins la tardor, una mica de vida i color dins de casa per tenir un ambient més acollidor.

 

Crossandra

 

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat