Craspedia

Craspedia.

La craspedia és originaria de Nova Zelanda i Austràlia tot i que com la majoria de plantes actualment es pot trobar a molts països europeus.

Cosina germana de la margarida.

Pertany a la família de les asteràcies això vol dir que és cosina germana de la margarida tot i no assemblar-se entre elles. La forma de la flor de la craspedia ens recorda a petites pilotes de color groc, per això el seu nom científic és Pycnosorus globosus.

La planta en sí és un arbust amb unes arrels fortes i resistents que creix perfectament a ple sol, si la posem a l’ombra la floració serà molt més escassa. No necessita massa aigua, per tant en molts casos i depèn del lloc amb l’aigua de la pluja en te suficient. Les seves fulles son un xic dentades i cobertes per un lleuger borrissol de color verd grisós, però el que és realment espectacular és en el moment de la seva floració.

Floreix a l’estiu.

La craspedia floreix a l’estiu, d’entre les fulles creixen unes tiges molt mes altes on al final surt la flor, de fet la flor de la que hem parlat està composta de petites flors grogues que li donen la forma i el color. Les flors poden durar molts dies i fins i tot tallades ens poden arribar a aguantar dues setmanes.

Flor seca.

Aquesta flor tant espectacular és molt utilitzada fresca però sobre tot com a flor seca. És una gran aliada en la composició de rams i una de les predilectes per les núvies, però també es una gran solució per molts altres camps de la decoració, ja sigui combinada amb d’altres flors o bé col·locades soles en un recipient per donar un toc alegre dins de casa.

craspedia

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat