Cosmos

Cosmos

Les cosmos són una varietat de planta de la família de les Asteràcies o plantes compostes, la majoria d’aquests grup són originaries de Mèxic o del Sud dels Estats Units.

Atrau ocells i papallones.

És una planta silvestre que va ser introduïda a Europa a finals del segle XVIII i va ser molt popular durant un temps per les serves flors vistoses i elegants, el color de les quals varia segons l’espècie, passant pel rosa, vermell, púrpura, violeta o blanc però sempre amb el centre de color groc. Aquestes flors també tenen la virtut de atraure ocells i papallones.

Utilitzada en patis i jardins

Tot i que al seus països originaris si es troba pels prats esta considerada com una mala herba, ornamentalment és molt utilitzada en patis i jardins per la seves vistositat de flors, combinant diferents tipus guanyarem en gamma de colors. La flor és similar a les margarites però més grans.

Mirasol.

La varietat que tenim avui és la cosmos bipinnatus coneguda popularment també com a mirasol o gira-sol púrpura per la mida de les flors i també pel seu color.

Les cosmos no necessiten un reg excessiu, a l’estiu s’han de regar cada tres dies més o menys reduint la freqüència la resta de l’any, però com sempre tots els consell de manteniment us els donarem a la botiga.

Es considera una planta anual.

Tot i que es considera una planta anual, poden aparèixer plantes durant alguns anys, ja que la seva reproducció és per llavors i normalment la planta va deixant la seva llavor durant la seva vida, quelcom que permet que ella mateixa es torni a sembrar sent una forma de supervivència.

A part de l’ús en patis i jardins, també s’utilitza com a plantes per decorar els quadres dels jardins entre altres usos.

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat