Ceropegia woodii

Ceropegia woodii

La ceropegia woodii és una planta suculenta, penjant de tiges primes i fulles tacades i de color verd fosc amb forma de cor, molt elegant i cada cop més popular. De forma comú és coneguda com a rosari de cors o collar de cors entra d’altres noms.

Planta penjant o arrossegadora.

És originaria d’Àfrica. És una planta penjant o arrossegadora que pot arribar a fer més d’un metre de llargada. Sembla per la seva aparença una planta delicada, però en realitat és una planta fàcil de cuidar.

Planta suculenta.

Tot i ser una planta suculenta te les tiges molt primes i és de fulla petita, per tant no te la mateixa capacitat d’emmagatzemar aigua com les altres, per tant hem d’evitar d’exposar-la a un sol massa intens. Al contacte directe amb el sol les seves fulles agafen un color rosat, si volem que la planta tingui aquesta característica hem d’anar molt amb compte i procurar que el sol li toqui o a primera hora del matí o al final de la tarda, si el sol és el del migdia o a les hores de màxima calor la podem cremar. El que seria ideal és que tingues llum però no llum directa. Un bon lloc per col·locar-la podria ser sota l’ombra d’un arbre i també pot quedar com a complement decoratiu al jardí.

A l’hora de regar-la, hem de tenir en compte que vol rec abundós però no sovint, podem regar-la cada cop que el sostrat estigui sec i no deixar-la amb aigua ja que sinó es poden podrir les arrels. Quan reguem les plantes hem de saber que cada una te diferents necessitats i que donar molt no sempre és el més aconsellable.

Per plantar la ceropegia woodii el millor són torretes que permetin el drenatge de l’aigua i si son penjades faran que la planta llueixi més i millor.

Quan arribi el fred.

Quan arribi la temporada de fred, és millor posar-la a l’interior ja que no aguanta bé les baixes temperatures.

Recordeu que les plantes són un bon complement per omplir de vida els espais de la nostra llar.

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat