Blanc

Blanc

El maig i juny son els mesos de l’any triats majoritàriament per casaments, batejos i comunions, per tant avui volem parlar del color més triat per aquestes ocasions, el blanc.

Les flors blanques

Les flors blanques representen innocència, puresa, respecte, lleialtat, amor pur, sincer i feliç, per tat és el més triat pels rams de les núvies i també per aquesta innocència que representa la infància en batejos i comunions.

Regalar a algú flors blanques també és una manera de demostrar respecte i una forma de dir a algú que ens interessa i ens preocupen per ell, es un color indicat per obsequiar a gent que esta malalta o que esta passant per un mal moment i també son les flors més adequades també per demanar perdó. El blanc, a la nostra cultura també esta relacionat amb tot allò que és sagrat, és el color que sol vestir els altars i les esglésies a les cerimònies i també el color més indicat per mostrar els nostres respectes en moments de dol.

La puresa i les connotacions sagrades d’aquestes flors també fa que les relacionem amb llegendes i mites a diferents deïtats.

Transmeten pau

Cales, margarides, orquídies, roses, clavells… de flors blanques en podem trobar de quasi totes les especies i en cada cas sabeu que la simbologia pot variar, si per exemple son flors petites i blanques solen transmetre alegria i representar la innocència de la infantesa, i també transmeten pau a qui les esta observant.

El llenguatge dels somnis

Qui creu en el llenguatge dels somnis evoca el fet de somniar amb flors blanques amb la bona sort tot i que depèn del context del somni, però majoritàriament somiar en flors blanques sempre sol se sinònim de que ens passaran coses positives.

Si busquem alguna cosa per alegrar algun recó de la llar, hem de tenir present que les flors blanques ens aportaran un aire fresc, net i tranquil.

flors blanques

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat