Begònia Maculata

Begònia Maculata

La Begònia Maculata és una planta de la família de les Begoniàcies i el seu nom ve del llatí. Com ja sabeu, macula en llatí significa taca i la Begònia Maculata és una varietat de fulles d’un verd brillant, grosses i amb una caiguda elegant plenes de taques de color blanc platejat com si un artista s’hagués entretingut amb el pinzell. Aquesta curiositat la fa molt atractiva per tota aquella persona que li agrada buscar un punt d’originalitat dins la decoració de la llar.

Originaria de tota la zona tropical.

Originaria de tota la zona tropical que va de Mèxic fins a Brasil, no aguanta el fred, per tant a les nostres terres és molt utilitzada com a planta d’interior. La temperatura idònia és de 20º. Tot i que aguanta millor el calor que el fred, si hi ha temperatures molt elevades és sempre convenient posar-la en llocs ventilats i frescos. Els espais on decidim col·locar la Begònia Maculata han de ser molt lluminosos però evitant que li toqui el sol directe, ja que podria cremar-ne les fulles.

Floreix varies vegades a l’any

A part de la seva peculiaritat decorativa a les fulles, la Begònia Maculata floreix varies vegades a l’any fent unes flors delicades de color rosa pàl·lid o vermell segons la varietat.

A part d’això és molt soferta a l’hora de cuidar-la i amb el tracte adequat pot arribar a conviure amb nosaltres molt de temps. Com sempre tots els dubtes que en tingueu sobre com fer que la seva vida sigui més llarga, us els resoldrem a la botiga.

L’originalitat es troba en la planta en sí

Com podeu veure, per decorar cada espai de casa podem trobar el més indicat amb la gran varietat i diversitat de plantes i flors. En aquest cas l’originalitat es troba en la planta en sí, no ens cal adornar-la amb cap altre complement per fer que tothom es fixi en ella.

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat