Aster

Aster

Avui volem parlar-vos de l’aster, una flor de la qual en podem trobar molts tipus deferents, n’hi ha més de 600 espècies de colors molt variats. És una planta perenne amb flors de tardor que te un creixement força ràpid per poder omplir alguns dels forats vuits que tenim al jardí.

varietat de colors

Algunes flors son molt similars a les margarides, però els seus pètals son molt més estrets. N’hi ha que tenen el botó central més gran i d’altres que tenen tanta fulla que no es veu el centre de la flor, els colors que podem trobar de l’aster passen pel blanc, el blau, el lila, el rosa i una gran varietat més, això fa que podem donar un toc de color diferent als nostres espais.

L’Aster no podem dir que sigui una flor d’una temporada concreta, ja que aguanta les baixes temperatures però normalment es planta a la primavera o a l’estiu si no te flor, es millor que la tinguem a un lloc on no li toqui el sol molt directe, però com sempre els consells de com cuidar la planta us els donarem a la botiga, aquí volem explicar-vos la màgia de la flor.

Aster vol dir estel

Aster vol dir estrella en grec i diu la llegenda que els grans de pols dels estels que cauen del cel es converteixen en aquesta planta, també es diu que si per les nits pares l’orella les sentiràs conversar amb els estels.

Delicadesa i elegància

És per això que ja qui creu que és una flor encantada i que te una màgia especial, s’utilitza per rams de casaments i de celebració d’aniversaris de casaments, és sens dubte el símbol de la delicadesa i l’elegància. Mite o no, una flor que destaca per la seva bellesa la qual de ben segur que no ens passa desapercebuda.

Aster vol dir estel

 

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat