Arbre de Nadal

Arbre de Nadal.

A final d’any celebrem el Nadal i totes les seves tradicions, un elements que sol estar no solament a les cases si no que trobem en jardins i parcs és l’Arbre de Nadal, de fet, la decoració dels arbres amb llums és molt habitual. D’on ve aquesta costum?

La tradició

Per Nadal celebrem el naixement de Nen Jesús i per tant és una celebració religiosa plena, com totes, de simbolismes. En aquest cas la tradició de l’Arbre de Nadal ve de quan els primers cristians varen arribar al nord d’Europa i van trobar-se amb col·lectius pagans que celebraven també per aquestes dades la festa dels seus Déus, adornant arbres i fent els seus propis rituals.

Sant Bonifaci

Fou Sant Bonifaci de Fulda, un màrtir de la zona nord d’Europa el que donà un simbolisme cristià a aquesta tradició. La decoració original era amb pomes, simbologia del pecat original i espelmes evocant la llum de Jesucrist vingut a la terra per salvar als homes. La forma triangular de l’avet, el més utilitzat com a l’Arbre de Nadal, representa la Santíssima Trinitat. Evidentment la decoració a anat evolucionant, però manté els dos símbols principals, les pomes que han estat substituïdes per les típiques boles de Nadal i les llums que representen les espelmes.

Avui en dia, ja podem trobar aquesta representació de manera sintètica i original o de manera natural i podent aprofitar la planta durant tot l’any. A la botiga i podeu trobar tots els complements que vulgueu per poder fer una decoració al vostre estil. Complements per posar a l’arbre de Nadal o be per penjar pels racons de la casa i donar la benvinguda al tió, Para Noel, reis i a tots aquells que vinguin a portar alegria durant aquests dies a la nostra llar.

El Nadal

El Nadal està molt a prop, és època per descobrir la il·lusió als ulls dels més petits i per mirar-nos al mirall i retrobar-nos amb aquell petit que encara dorm dins nostre i que pot tornar a brillar amb la llum de la il·lusió.

Arbre de Nadal 3

Arbre de Nadal 2

Arbre de Nadal 1

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat