Aquari i l’Au del Paradís

A meitat de gener entrem astrològicament al signe de Aquari i l’Au del Paradís és una de les plantes que correspon a les persones nadiues d’aquest signe.

Tot i el que molts poden pensar pel nom d’aquest signe, Aquari és un signe d’Aire, mental i lliure.

Aquari és el signe més mental de tots, és un esperit lliure i independent, revolucionari i inconformista, inventiu i original,  Aquari necessita ser una mica fred i distant per aconseguir els seus propòsits. És un signe que no te cap interès en destacar sobre els altres, ja que te una forta visió de col·lectivitat.

Ens recorda a vegades al llamp d’una tempesta elèctrica, que per un moment ho il·lumina tot i ens fa veure les coses clares. Com a oposat a Lleó, el signe pot ser amb més personalitat i afany de protagonisme, Aquari és un signe amb una gran desafecció cap a les coses tot i que això no és fàcil i per aquest motiu hi ha Aquaris de caràcter distant, neuròtics i fins i tot amb problemes psíquics.

 

Ja hem descrit una mica el signe, Aquari i l’Au del Paradís és la planta que descriurem com la seva associada.

A diferencia de les ganes de passar desapercebut, aquesta planta tropical és molt vistosa i d’una bellesa molt gran, el nom es deu a la seva semblança a un ocell.

El nom científic es Strelizia Reginea per que esta dedicada a la Reina Carlota esposa de George III d’Anglaterra, aquesta reina era molt aficionada a la botànica. Reginea en llatí significa “de la reina” i Strelizia és el lloc on ella va neixer. L’espècia fou introduïda a Europa pels anglesos el 1773.

De la planta us expliquem que necessita una terra amb molts nutrients i la llum de sol per poder florir, no aguanta ni el fred ni les gelades, i com sempre si en voleu conèixer més coses per la seva cura, a la botiga us resoldrem tots els dubtes. La flor és molt utilitzada per fer rams i centres.

Aquari i l'Au del Paradís

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat