Anemone

Anemone.

L’anemone és una família de flors vistoses i de molts colors. N’hi ha moltes varietats però pot ser una de les més utilitzades al nostre territori és l’anemone coronaria o coneguda també com l’anemone de la rosella.

Demanen de la nostra atenció.

Són plantes amb una flor molt bonica però que demanen de la nostra atenció. Si volem que estigui en optimes condicions és convenient regar-la regularment mullant l’arrel i si pot ser, sempre a la mateixa hora. Li agrada molt l’aigua de pluja i si no pot ser, millor una aigua que sigui anticalina, però com sempre tots els detalls per tenir-la en les millors condicions us els donarem a la botiga.

Són flors molt utilitzades per fer-ne rams, agafant-les sempre quan estan amb els pètals oberts del tot, moment de la seva màxima bellesa. En molts països també és utilitzada per plantar en parcs, passejos i espais recreatius per la diversitat de colors de les seves flors, per tant, és també una bona opció per donar color i alegria als nostres jardins i terrasses.

Filla del vent.

El seu nom ve del grec i significa flor del vent o filla del vent. Els pètals d’aquesta flor, al assecar-se, se’ls endú el vent.

Els Anemoni, en la mitologia grega, eren els deus del vent i la llegenda ens diu que Anemone, vivia al jardí de Cloris, la nimfa de les flors. Cefiro, el deu del vent d’occident va començar a flirtejar amb ella i Cloris plena d’ira i de gelosia la va expulsar del jardí. Un dia Cefiro passejant pels boscos va trobar-se a Anemone moribunda i la va convertir en una preciosa flor.

Simbolisme.

L’anemone es considera una de les flors més romàntiques. Segons els seu simbolisme regalar una anemone significa “m’agradaria estar amb tu”, ens parla d’un amor intens però fràgil i pels que creuen en la màgia de les flors, es diu que l’anemone porta sort i protegeix a les persones contra el mal.

Anemone

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat