Adiantum fragants

Adiantum fragants.

L’adiantum fragants és un tipus de falguera de fulles arrodonides, tendres i verdes.

Falgueres.

Les falgueres són plantes sense flor ni fruit, reproduint-se per petites espores que estan al darrera de les fulles. La bellesa de les seves fulles, la fan una bona candidata per la decoració de la nostra llar.

Aquest tipus de falguera no sol fer-se massa gran i normalment s’utilitza com a planta d’interior.

Les seves fulles són petites i arrodonides i com a totes les falgueres els agrada la humitat i no els agrada el sol directe, ja que les puntes se li poden assecar. En estat salvatge creixen en llocs molt humits i ombrívols, per tant intentarem mantenir-li el terra sempre amb humitat i la ubicarem en un lloc on la llum sigui suau.

A part d’aquest petits consells, és una planta molt fàcil de cuidar i la podem tenir verda i frondosa tot l’any. Per qualsevol dubte que tingueu, a la botiga us en donarem tots els detalls per tenir-la sempre perfecte.

Cabellera de Venus.

L’adiantum fragants és coneguda, entre d’altres noms, com a cabellera de Venus o cabell de Venus, això és degut per la caiguda elegant que tenen les seves tiges negres on i broten les fulles verdes. També es coneix com a falsia de pou, ja que sol viure dins les parets dels pous.

Tot i que d’ella se’n feien infusions diürètiques, per combatre la tos i els problemes respiratoris, us recordem sempre que abans de consumir qualsevol planta, heu d’informar-vos molt bé dels seus beneficis i sobretot de les seves contraindicacions.

Adiantum li ve del grec i vol dir impermeable.

El nom d’adiantum li ve del grec i vol dir impermeable. La planta te aquesta sorprenent característica: per molt que la mullem i la submergim a l’aigua, les gotes no se li enganxen i sempre es manté seca.

Disseny web | Fotografo Confianza | Copyright Oficia l© Fotografo Confianza |Politica de Privacitat